Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem mondom, hogy nem lesz hosszú és fájdalmas, de ha még életbe akarják tartani a Faéconmt akkor meg kell lépniük , az uj dxre váltást és inkább elöbb mint utóbb.
Ezek szerint csak hagyománytiszteletből hagytad meg a BMS nevet és nem lett MBF (MolniBalage Falcon) ha már te fejlesztetted és szénné modoltad, miközben egy sor kódot nem irtál a forrásfájban ami azt eredményezi, hogy az általad összegyüjtött és 50+ oldalon ecsetelt adatoknak megfelelöen viselkedjen.
Meg elég vicces, hogy széjjel modoltad, de egy nyomorult hotas beállitást nem tudsz megoldani már hónapok ota .
A forrásfájlt azért emlitettem, mert én legalább láttam már, de sztem te még nem , de én mégsem mondom azt hogy széljel modoltam , de látom a lehetőséget ha valaki ért hozzá akkor bármit meg tud változtatni benne.
Meg pont ezt mondom, ha az alapdolgokat átirják akkor az teljesen saját izlésre lehet beállitani, nem kell a régi LE és egyébb macerás segédprogival szenvedni. hanem egy egyszerübbet használni ..
Eddig volt leak modellezés nem sok , most van, ezek szerint megoldható és lehet rajta javitani vagy még részletezni ?minden bizonnyal.
Ha hozzányulnak a forrásfájlhoz lehet használni több texturát és más több fényforrást is ami megint javit a helyzeten, ugyan igy a régi modelleket is tudja használni, adig amig nem lesz ujakra lecserélve.
FF4 óta álandoan ez megy, hogy nem lehet beletenni ezt meg azt mert a kód nem engedi meg, nem lehet betenni fákat, mert nincs az eredeti kódba, azóta lettek fák, nem lehet villanyoszlopokat beletenni mert az iszonyat eröforrás igényes , azóta minden reptéren van, nem lehet árnyékot beletenni mert eröforrásigényes, az is van azóta.
Ezt kéne elengedniük és a jövöbe tekinteni, azt nézni, mit tudnak megváltoztatni ami a jövöbe már nem lesz probláma ahelyett, hogy mi az amit most nem tudnak megcsinálni.
a dx11 12 nem megoldás , de kezdetnek megteszi és nagyon is fontos, hogy ezt meglépjék ha akarnak még folytatni , és pont amiket leirsz,, hogy a fényeket részecskéket könnyebben meg lehet oldani vagy csak kiegésziteni olyan dolgokkal amika z eredeti verzióban még elérhetetlen volt, ma meg már mindenhez azt használjákl.
Az meg , hogy nem kiáltom ki magam önjelölt megváltónak , még fejlödtem, de de IRL nincs ilyenekre időm, az azért jó , hogy neked bármikor van szabadidőd, az internet 95%ára beirni és megmondani a valót, ha valaki másként gondolkodik mint te.