• repvez
    A legutobbi summer sale videobol kimentettem a Falcon kabinját:
    itt elég jol látni, amiről beszéltem
    megprobáltam ugyan abban a pozicióba beállitani, de a falconnál ez volt a leg balra és a leg teteje ahova állitani tudtam.
    Ekkora difi van a két " meglátás "között.
    A DCS-nél a ICP-t sokkal elörébb látni és igy ki is takarja az egész jobb oldali MFD-t
    A HUD is elörébb van , nem ugy tünik mintha a glare shielden kezdödne hanem az ICP kilogó részén.
    Amit mondtam, hogy a BMS-nél az ICP bal oldali tekerői ugy tunik mintha pont szembe lenének mig a jobb oldaliak oldalt ez ad egy kis kancsalságot, mig a DCS-nél azokat is kissé oldalról látni.Legalábbis jobban mint a BMS-nél.
    gyorsba huztam pár vonalat, hogy optikailag, hogyan látszanak a dolgok nem nagyon tartanak egy fokuszpontba .

De lehet, hogy sokat javitana a láthatóságon, ha a dinamikája a képnek fények jobbak lennének, mert a BMS-nél csak egy nagy fekete alakot lehet látni, mig a DCS-nél az alkatrészek aprobb részletei is kivehetőek.

ÉS ahogy a linkelt képeden is az eredeti gépről látszik, hogy a pilóta feje nem lehet távolabb mint 60cm igy ami a BMS-ben van az nagyon távol van ahhoz, hogy az alapnézőpontnál a teljes kabint látni lehessen.

Ha nem tudják, vagy akarják korlátozni a mozgást VR-ben akkor azt hogy érik el, hogy ne tudj kihajolni a kabinon kivülre? Mert lehet a vlóságban te nagyobbat tudsz oldalra hajolni, mint a pilóta beszijjazva és a kabintetöbe ütközve.

A fenti dolgokat sem a BMS sem a DCS oldalán nem kivánok állást foglalni, hogy melyik a jobb csupán meg szeretném érteni a mögöttes dolgokat, ha elvileg mindegyik egyforma méretekkel dolgozik akkor hogy lesz két eltérő nézet.