Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Persze, sokan repkednek mindkettővel (én is, bár őszintén megvallva én csak a 4.34-be több repórát tettem bele eddig mint a Hornetbe és Tomcatba összesen), sokan mentek át kifejezetten csak DCS-ezni is (legtöbben a VR miatt, meg hogy "majd a Hornet is jó lesz, addig meg majd megtanulják rendesen"). A régi BMS század, a 1stTFW is két részre szakadt, egyik felük DCS-re és Hornetre állt át teljesen. Még AS is (Falcon Online "tulaj") indított DCS szervert, aztán a hadjárat szervezését egyenlőre feladta, mondván qrva szar a programozása, de ha majd lesz dinamikus hadjárat DCS alá (és olyasmi lesz mint BMS-ben most), akkor gondolom megint megpróbálkoznak valamivel. Tudtommal a Blue Flaget készítő csapat is ex BMS-es század volt, de őket nem ismerem, csak hallottam ezt valahol.
Újakat miért vonzana be? A 4.34 nem lett grafikailag másabb, mint a 4.33, akik eddig is a grafika tartott vissza BMS-től, azt ezután is az fogja visszatartani. Minap facebookon írta egy gyerek, hogy ha a BMS megkapna egy olyan grafikát, mint a DCS, abban a pillanatban dobná is a DCS-t francba, mert neki nagyon tetszik a BMS hadjárata, ATC, AI-k, szal úgy az egész. DCS csoportban azért az ilyen komment elég ritka, meg is kérdeztem tőle, hogy repked-e a BMS-el, a válasz: "nem, kiég a szemem attól a grafikától. Az nem fehér embernek való". Jah, jólvan akkor
...
De ha valaki azt mondja, hogy a DCS-el az emberek főleg csak a grafika miatt játszanak (mármint azok akik kicsit komolyabban is szeretik venni a szimulátorozást), akkor meg mindenki vérig van sértve, hogy hogy mondhat ilyet az ember, ez nem is igaz.
Engem a BMS gafikája nem zavar, a Reshade-et, és a JanHas féle modelleket feltettem azért, de én elvoltam az alappal is. Nekem nagyon bejön, hogy nem 30 fps-em van üres térképen, és online sem áll meg másodpercekre a játék. A térkép tényleg lehetne részletesebb, viszont ritka, hogy mi lemennénk dekkre és fákat kerülgetve lövöldöznénk a hegyek közt megbújó 29-eseket, akik csak KOLS-al támadnak, mert "radart csak a buzik használnak"
Plusz Wags is megmondta, hogy most már ők a "new benchmark of F-16 simulators" – így, szó szerint – és sokan beszopják ezt a bullshitet
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.19. 14:38:30