Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A 4.34 teljesen külön mappába települ, de nem fogod használni a 4.33-at,az biztos :)
Amit érdemes átmásolni:
- A logbook átvihető, a korábbi statisztikád folytatódni fog.
- Ha még nem tetted külön mappába, akkor a dokumentumok mappát is érdemes átmásolni (csak ne írj felül semmit). Sok eredeti doksit kimaradt a 4.34 mappából, amiket a 4.33-hoz viszont betettek.
Amit nem érdemes:
- Controls-t nem érdemes átvinni. Elvileg lehetne, de akkor kézzel kellene bele szenvedni az új gombokat, és nekem hiányoztak is belőle régi tételek, érdemesebb újra beállítani az összes gombot és joy tengelyt. Én nyitottam egy 4.34-es blank.key-t, és abba írtam bele újra a gombokat.
- A térképek nem kompatibilisek, de folyamatosan jönnek a konvertált változatok. Balkán és valami földközi tenger térkép már van, a többi készül.
- Hadjárat mentések sem kompatibilisek.
- JanHas féle szebb modellek sem kompatibilisek, csak a v4 változatok. Azok is mostanában konvertálódnak, viszont a Lod editorral kavarás van.
- Weather Commander, Weapon Delivery PLanner, Mission Commandernek mind van 4.34-es új változata, azokat is újra kell rakni (weblapjukon van link). Én az MFD beállítsokat is újra végigklikkeltem, nem tudom, hogy WDP mennyire jól konvertálná át, a data cartridge eléggé megváltozott 4.34-ben inkább beállítottam nulláról az újat.
- F-16-ot érintő mod-ok nem kompatibilisek, van amit alapból megkapott a 4.34, például a pilóta modell már a grafikai setup alatt bekapcsolható. Weapon Delivery Planner a kneeboardot egy klikkel frissíteni is tudja. HUD modok, szebb kabin textúra modok nem működnek, mert a 16-os kabinbelső is változott. Több helyen teljesen új műszert kapott a kabin. Digitális HSI, más gombok a fények panelen, ACMI panel is változott, stb. A kapcsolók textúrája is változott, ahogy láttam.
Ami kérdéses:
- A nem F-16 skin mode-ok elvileg működnek, de nagyon meg kell nézni, hogy a textúra ID száma változott-e.