• repvez
    Ez is egy a sok tipikus molis hszek közül. Amolyan trollként felteszel egy kérdést és ha nem a saját szád íze szerint kapsz rá választ akkor kielemzed minden egyes szavát, hogy miben téved ha egyáltalán téved, mert általában csak azt a részt emeled ki amibe bele tudsz kötni , de ami evidens azt elengeded a füled mellett vagy egyszeren figyelmen kivül hagyod a párbeszédben.
    ÉS egy tipikus forgatókönyv szerint mész. ha a játékrol kérdezel és az alapján reagálnak számodra nem elfogadható modon akkor bekevered a valóságot vagy forditva. ha játékos szemszogból nézzük akkor mindig felhozod, hogy te "szénné" modoltad a BMS-t és senki más nem érti nálad jobban.
    Ha a való életből kapsz ilyet akkor a te általad irt cikkre hivatkozol mint valami szent bibliára amibe semmi téves adat nem lehet.
    HA egyik se jön be akkor egy általad ideális valóság képhez hasonlitod ami a tényleges valóságban soha sem ugy van.

Jó lenne ha egy kicsit az egodat vissza vennéd vagy legalább egy kis alázatot tanusítanál másokkal szemben is . Főleg neten keresztül néha olyan embereknek ugatsz be akik nálad többet tettek le az asztalra vagy legalább a koruk végett kis tiszteletet érdemelnnének.

Az , hogy szénné modolsz valamit az nálam nem abban merül ki , hogy repetativ modon megváltoztatok értékeket. Az hogy valaki átirja a forráskódot vagy ilyen szinten belenyul, hogy rá se lehet ismerni a játékra az a szénné módolás. a dx6 dx9 váltás ilyen volt vagy amit az OF és BMS csinált.

Fint feljebb irtam, szelektiv hallás szerüen megint elkerülte a figyelmedet ,hogy nem csak tankokról volt szó, de te mégis arra hegyezed ki a dolgot, a valóságban, soha sem ugy müködik ahogy a könyvben le van irva. De te mégis ugy veszed és a scenariót olyan modon irod le ami a te verziódat támasztja alá.
    Ugyan igy a linkekkel is sikerül kiválasztanod a legtöbbször azt az egyet megtalálni ami a kivétel 99 meg pont nem amit mások mondanak.
    A pilóták és más emberek beszámolóit ugy kezeled, hogy aki azt irja amit hallani szeretnél akkor azt mindenkinek az orra alá dörgölöd, de ha nem akkor meg megkérdöjelezed a tudásást az illetönek, miközben semmi mellékszálat nem tudsz arról, hogy mi minden más miatt lett az ami .
    ÉS ahogy itt és a haditechnika meg DCS topicban is mikor felmerül ilyen szitu akkor is mindenki más a helikopter csak te nem .
    ÉS nem csak én szoktam ahogy mondani szoktad besértődni, hanem mindenki más is, csak inkább abbahagyják a parttalan vitát veled.
    ugyhogy ahogy irtam egy kis alázat és kevesebb ego.
    Peace.