Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mellesleg most utánaszámoltam ennek:
A realitás az, hogy háborúban 1 km feletti távnál fejeznél be a tűzcsapást és előtte 2-3 sec-es sorozotokat adnának le. Ezzel legfeljebb 4 tűzcsapásra elég lőszer van.
Ez szimulátoros gyakorlatból emlékezve is túl kevésnek tűnt, amikor átfutottam rajta, most átszámoltam, és tényleg hülyeség.
Az A10 gépágyúján a tűzgyorsaság változtatható high és low rate of fire között, 2100 és 4200 lövés/perc között. A linkelt doksidban azt írják 0,57 másodperces átlaggal lőtték ki a 174 lőszert, ami valamivel kevesebb is, mint 2100-as tűzgyorsaságot feltételez (btw más gépeknél is, ahol ez változtatható, a földi célokhoz a lassabb rof-t ajánlják), és ez azt jelenti, hogy a tíz rácsapásnál 5,7 másodpercig lőtt összesen. Az 1350 lőszer ezek szerint 44 másodperce elég. 2-3 másodperces sorozatokkal az 22-14 rácsapás. De ha esetleg a pilóta csak egy másodpercet lő, akkor 44... 4200-on ennek pont a fele igaz, de akkor sem értem hogy jött ki neked az, hogy "legfeljebb 4 tűzcsapásra elég lőszer van"? Ha valamelyik triggerhappy pilóta egyszuszra kitolja az egészet (amit nem lehet, de tegyük fel mégis), akkor onnantól az A10 lőszerjavadalmazása nálad már csak egy rácsapásra lesz elég? Hiszen precedens van rá?