• molnibalage83
    BMS-t egyébként már olvastam, hogy írta valaki fórumon, hogy csak a 2D térképet használva, RTS-ként játszotta végig valamelyik hadjáratot. Csak a flightoknak kiosztott feladatokkal, stratégiai beállításokkal játszadozva, a kabinba egyszer sem ült be. Hát.. mindenki úgy és azzal tölti az idejét, amivel akarja, én mondjuk nem kezdenék ilyenbe :)

Na, ennek nem sok értelme van. A 2D világ totálisan más eredményeket képes kihozni, mint a 3D-s és az egész Falcon hadjárat rendszere azon is alapszik, hogy a játékos mission rating értéke befolyással van a teljes dinamikus hadjáratra, hogy legyen értelme a bevetéseknek. Ha nem repül semmit, akkor ez a része torz marad.

A legdurvább az A-10. 2D világban egy 4 gépes A-10 kötelék gond nélkül kilő akár 30-40 járművet is, mert a gépágyús támadást is modellezi és eszement bónuszt kap 2D sebzésre valami miatt. A Szu-25 töredékére képes csak. Próbáltam ezt anno a MOD-ban megváltoztatni, de nem sikerült. Ennek eredménye az, hogy csak 1 db A-10 egységet engedélyeztem és abban is csak 12 db gép lehet. Mert embertelenül OP az A-10 a hadjáratban. 3D világban meg AGM-65-tel pár kill és kb. ennyi.

És ez nem egyedi eset...