Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Persze én sem arra gondoltam, hogy realtime minden apró részletet számoljon, de legalább azon pontosítsanak ami most van.
Ne süllyedjen bele a betonba a gép leszállás és gurulás közben, meg ha valaminek nekimegy akkor ne menjen keresztül rajta, vagy instant robbanásba, Még az is jobb ha csak a megfelelő módon elforgatja amerre az akadály van. Ezekhez "csak" a kódban kell változtatni
ugyan ezt a szintet kéne csak eljátszani a többi most meglévő gépnél is, amiről már szó volt a bump map vagy olyan mapok használata ami csak a fényekkel játszik, hogy melyik felület csillogó és melyik matt sokat dobna már ez is a látványon, ha a gumi nem fénylene vagy aminek kell az igen.
A talajnál nem tudom, hogy lehet e növelni a mesh felbontást, hogy részletesebb domborzat legyen a jelenleginél, de az is sokat dobna a valós kinézeten..
Azért a DX9esnek a határán is látunk már olyan játékokat amik egyszerre több polygonnal dolgoztak és több részecskeszámítást végeztek mint a falcon összesen és mégis megvolt a sebesség.
Persze mindenkinek más az igénye, én például nem akadok fenn olyan dolgokon mint ami miatt Balage nem játszik , hogy nincs minden leszimulálva a fegyvereknél. mert nem tudom ellenőrizni vagy befolyásolni, hogy most az mindenképp mellément volna a jelenlegi rendszerrel is vagy ha a legapróbb rész is ki lett dolgozva.
Én használni akarom , és szórakozni, nem azon bosszankodni, hogy mindent jól csináltam, csak a statisztika szerint pont most nem működött aminek kellett volna.
láttam képeket, hogy most már hullámozni is fog a tenger és emiatt a hajókat ujra kellett modellezni, mert eddig nem látszódott az alja nekik és ezért le se volt modellezve , most ezt is meg kellett csinálni .