Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Azért én még ide tudnám venni a fizikai dolgokat is a részletesebb DM szinten is, meg grafikai megvalósulásnak minden téren, de fölég a táj .Még mindig tudnának javítani az ütközés modellen, meg a FM lehet hogy tökéletes az eredetihez képest amikor nem sérült a gép, de mi van ha letörne a szárnyból egy darab? Most ugye ezt nem tudjuk meg, mert vagy instant felrobban vagy csak füstöl ,de nincs látható nyoma a modellen.
Ahogy összerakom a kis darabokat akkor talán megoldják a engine limit kérdést a modellek részletességével kapcsolatban, csak az uj verzióban azért nem lesz ennek látszatja, mert nem tudják lecserélni az összes modellt így azok maradnak a régiek.
Radium már a második nagyon részletes helikoptert készíti ami csak AI ként fog szerepelni így ha azok lehetnek ilyen részletesek akkor a többi sem lesz gond.
ÉS ott vannak a különböző shaderek használata amik további látványt javítanának és az anyagok használata textúrák helyett.
Meg a hangok terén is van még hova fejlődni, hogy ne csak hangfájlból dolgozzon hanem azt is úgy számolja.
Egyébként azon már elgondolkodtam, hogy mi az ami a Falconban akkora változást hozott, hogy a mai gépek se mindig tudják a 100 feletti FPS-t produkálni.
Ha azt vesszük alapul, hogy 98ban ugyan ez az engine folyamatosan futott ugyan ennyi egységgel azokon az első-második genes GPU-kon és a maihoz képest lényegesen lassabb CPU-kon , akkor most mi az ami megeszi a hardvert.
Elvileg a különböző módosításoknak köszönhetően csak javulni kellett volna a számolásnak. Oké, hogy új részletesebb modellet kerültek bele, meg nagyobb felbontást használnak, de a PC fejlődésének teljesítménye sztem meghaladja az erre felhasznált érőforrásokat.
És a fejlesztő programok is ha kezelhetőbbek lennének , lényegesen egyszerűsödne, mind a devek mind a modderek dolga amivel gyorsítható lenne a teljes 3d modell park cseréje.