Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
"A BMS dat fájok alapján idővel lesz hullámhossz szerinti modellezés sőt, talán még a nyalábok modellezése is, de ez jelen állapotban igen erős túlzás és hit, de benne van a pakliban."
Én drukkolok ezeknek is, ha DCS előtt akarnak maradni, azt csak a technikai, műszaki fícsörökkel tudják tartani. FM szerintem rendben van, időjáráson és környezeten sokat javítani nem lehet, fegyverzet is eléggé egyben van, ami hiányzik (nekem) a SAM szimultán indítás képessége, az IFF, transponder és EW fejlesztése, zavarások kicsit élethűbbé tétele. Nem kell ahhoz katonai titkot beleprogramozni, hogy legalább a fícsörök és a kezelés hasonló legyen, mint IRL. Grafikával úgysem tud versenyezni, a DCS qrva szép, ami esetleg még ide hiányzik, egy új directX 10 engine a VR támogatáshoz. Az lenne még egy nagy dobás, qrva sokat hozzáad a repülési élményhez. A High poly modellek nekem annyira nem hiányoznak, ritkán megy az ember olyan közel, egyedül a saját gépet látom közelről külső nézetből, meg a tankert. A többit tök felesleges lenne fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.02.18. 14:45:15