• VO101Tom
    A billentyűzet kiosztást ha sokat állítgatod, akkor van, hogy beakad, és nem fogad el több változást, akkor mentesz egyet, kilépsz, belépsz és menni fog tovább. Én egyébként betöltöttem egy blank bill kiosztást (load-al megtalálod BMS mappában), és azt töltöttem ki, mert az eredeti gombokat úgysem tudom, így legalább nem nyomok meg véletlen valamit.

Nem értem pontosan, lehet, hogy a joy problémád is az előbbiből ered, kilépsz, belépsz és próbáld meg úgy.

Ha tengely kiosztással van gond, a joyt a SETUP/CONTROLLERS oldalon állítod be, de az csak a joy. Minden más tengelyt az ADVANCED-re klikkelve a FLIGHT CONTROL, AVIONICS CONTROL alatt. Itt a joy tengelye az egyetlen, ami nem változtatható, annak csak a ded zone-t és érzékenységét lehet állítani. minden másnak ott kellene lennie a lenyíló menüben.
    Nekem G940-el a Gázkar két HAT switch-ét nem ismerte fel a Falcon, ezt úgy lehet megoldani, hogy windows-os programmal a hat switch-re billentyűkombinációkat adtam, és azokat már tudja kezelni a Falcon.

Voltak páran, akiknek olyan gondjuk volt Falconnal, hogy controlst vagy konfig beállításokat minden induláskor elfelejtett. Warthog-nak is van valami nyűgje BMS alatt. Van egy Alternative Launcher-nek hívott progi, amit nagyon dícsérnek és állítólag minden ilyen problémát megold (én nem használom).

F-16 A pit az nincs a BMS-ben.