Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Lysandus #50652 Igen, tudom, azokat olvasgatom most. Jó kis meló lesz átnyálazni az egészet, mert már most látom, hogy anélkül nem fog menni. Egyelőre a sok yútúbos videó is inkább megkavar, mert ahány ember, annyi rampstart például. :-) És nem tudom, hogy ő miért abban a sorrendben csinálja. Illetve vannak olyan lépések, amelyeket fel lehet cserélni, vannak, amiket nem. És nem tudom, hogy melyiket igen, melyiket nem. Tegnap például sikerült olyan hidegindítást csinálni, hogy nem működött a DED. Ezért kellenek a részletes manuálok, hogy mi mit csinál, stb. Szóval nem fogom megúszni, mert szeretem megérteni, hogy mi miért történik. :-) Majd ha lesznek olyan kérdéseim, amelyekre nincs válasz a doksikba, akkor majd felteszem, de ahhoz megint a doksikat kell alaposan ismerni. :-) Szóval szerintem pár hét, vagy talán egy hónap, mire erre sor kerül, addig nincs értelme fárasztani benneteket. :-) De egyelőre van türelmem hozzá.
Grafikailag pedig semmi bajom vele, nem is a legújabb gépem van, meg ez a szürkészöldes világ az EF2000-re emlékeztet, azt meg nagyon szerettem.