• molnibalage83
    Volt erre próbálkozás, de nem volt komoly reakció a belépési szándékra. Ma meg már nem is tudom, hogy akarnám-e. Az, hogy a MOD-omat F4B-vel átszabtam és működött, az egy dolog. Nem biztos, hogy az a módszer elfogadható lenne a core BMS4 fejlesztésben is. A szomorú igazság az, hogy egy rakás dolgot elfelejtettem már, hogy mit és hogyan csináltam, újra kéne tanulni.

(Ez videózás terén is igaz. Van olyan ősrégi FF videó, amiben egy két kamera jelenetet nem is tudom, hogy hogyan sikerült összehozni, csak sejtésem van róla.)

Külsősként azért bekerültek anyagaim. Pl. a chaff-flare módosítások és az én adatszolgáltatásomból lettek az új SAM modellek és figyeltek arra, hogy az SHORAD működjön mozgás közben is ami totálisan el volt tolva a 4.32-ben és nem működtek.

Dee-Jay többször írt levelet, hogy akkor a battalion roster és role score terén miket csinátlam a modban. Elmagyaráztam. Meg összeraktam ezt. Ez alapján várható, hogy ha nem is a 4.34-ben, de valamikor lesz komolyabb változás.

Az IR terén beszélgettem Dee-Jay-jel. Valójában az MI néha szarik az IR modellező értékekre és szétbarmolt ezt-azt a kód. Azt kijavították már, most jött el az a pillanat, hogy az IR modellező értékek változtatásán sőt, új modellen is el lehet gondolkodni, mert tudják már, hogy most már jó. A fejlettebb modell kapcsán csak annyit mondott, hogy ő aztán megcsinálná, és kacsintva mondta, hogy akár U1-ben, ki tudja.

A szimultán SAM célleküzdésre és sok más kérdésemre azt mondta, hogy azok sajnos sokkal nehezebb dolgok. Ebből sajnos nekem továbbra is az jön le, hogy a '80s környezeten túl nem jó a BMS4. Borzalmasan egyenlőtlen a SEAD vs SAM képesség és az ARH vs SARH korszak közötti szakadék. Arról nem is beszélve, hogy az Sz-300 és Buk család sok célcsatornája és anti-arm képessége sehol, ahogy a Tor-é sem.

Ez így nagyon, de nagyon nem balanszolt környezet. És ez csak a 3D világ. Senkinek nincs ötlete sem arra, hogy a 2D világban ezen dolgok hogyan lennének megvalósíthatóak. A Falconban a 2D és 3D világ között sokszor iszonyatos különbségek vannak. Ezt én egyébként el tudom fogadni, mert én globális random generált környezetként tekintek elsősorban a hadjáratra és másodsorban jön az, hogy egyes dolgoknak hosszútávú következménye is van.