Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A Falcon esetén sem az szab gátat, hogy leprogramozzák az egyes dolgokat, hanem visszamenőleg mi legyen az adatbázissal. Mert az új 3D modellek úgy készültek, hogy azokon a kerékforgás és lánctalp mozgatása működni fog. (Tudtommal.) Ok. És mi legyen a tonnányi régi modellel? A kivételt is le kell programozni és a DB-vel összelinkelni vagy a kódban - ez szar, mert ha DB-ben turkálsz, akkor szétcsúszik az egész - vagy a DB kiegészítése szükséges. Ezért van az, hogy egy rakás új dat fájl is van a 4.33-ban a 4.32-höz képest vagy meglevő dat fájlokban új sorok.
Én meg ezért léptem ki a F4 moddolásból. Mire befejezek egy modot kijön a köv major version ---> kuka az egész. Nekem ehhez már se időm se türelmem. Sajnos ez az átka annak, ha egy 20+ éves felépítésű játékot kalapál az ember. Egy MiG-21-est lehet a vétlenségig pimpelni, akkor sem lesz olyan a burkolat alatt, mint egy F-35 ami egészen más elvek szerint készült.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.19. 08:11:23