Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Régen is volt ilyen, akkor sweetfx nélven futott (reshade a sweetfx utódja). Egy segédprogram, ami a directX-re rádolgoz effekteket. Feltelepíted a programot, kiválasztod, hogy milyen effekteket tegyen fel, majd amikor elindul a játék, Shift+F2-vel előhozod a panelt és beállítod a részleteket. Ott ki/be kapcsolgatva lehet látni, hogy mi mit csinál. Én legelőször feltettem mindent, és kiválogattam, hogy nekem mi kell és mi nem.
Én a következőket szoktam feltenni:
- Adaptive Sharpen (élesebb lesz a kép, nem szabad túltolni mert akkor kis szürke gyűrű jelenik meg az objektumok körül, de sokkal szebb lesz a talaj, például városoknál, távoli horizont környékén.
- Colorfulness (élénkebb színek. Falconban ez nagyon jót tesz az alapjátéknak).
- Curves (fekete feketébb, fehér fehérebb lesz, sokkal kontrasztosabb lesz a kép, de nem lesz sötét)
- Vibrance (szokták vivid colornak is nevezni, olyan effekt, ami a színtelítettséget aszerint teszi a képre, hogy az alapszín mennyire volt élénk. Minél élénkebb, annál erősebb az effekt)
- FXAA-t és más anti aliasingot is rá lehet tenni, de nekem UHD-n az mostanában nem kell
De ahogy repvez kolléga mondja, le is lehet tölteni komplett konfig fájlokat és akkor úgy fog kinézni a játék (nyilván ez csak effekteket dolgoz rá, ne várj DCS grafikát vagy szebb textúrákat. Viszont életszerűbb színek és kinézet érhető el vele).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.05. 22:50:53