• molnibalage83
    Egész egyszerűen azt nem értem, hogy van erejük és idejük FLIR és TFR-t lepogramozni, új kabinokra, de DB félig import és copy / paste-re meg nincs.

Vagy pl. segítene a csapatlégvédelem elrejtésében, ha a battalion megjelenítő rutin úgy működne, hogy a battalion slotokban levő egységeeket minden 2D --> 3D váltásnál részben engedé randomizálni. Ez sanszosan nem egy túl bonyás, mert a rutin (vagy mi ennek a neve) legvégén kell egy plusz lépés a megjelemítés előtt, hogy a távolságok a végén random számokkal bolonduljanak meg.

Ilyen fejlesztések nincsenek, amik a random harcászati környezet nyomnák még fentebb.

A 4.32 MG szinte volt tényleg olyan, hogy nem akartam elhinni. Kb. olyan, mintha a DCS-ben elrepültél volna 3000 lábon 1000 km/h-val párhuzamosan vagy kersztbe át egy 10 BTR és 10 hk-s oszlop felett és 100%-ban lelőnek. Ha ez a valóságban bárki szerint ez történne...

És ilyen sok és komolyabb hibából áll össze az, hogy "szép, szép, de ebben még mindig "showstopper" problémák vannak. A MOD-omban ezeket közül igen sokat javítottam. Eltartott egy ideig...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.12. 02:01:12