Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Igazából a BMS4 fejlesztésénél is sajnos azt a szindrómát látom, mint a DCS-nél csak ez "egymodulos". Az F-16C modellezése egyre szebb, egyre jobb, csak igazából elég érdekes F-16-osokat modelleznek. Kb. a '90-es évek TFR podos low level PGM-es F-16C, de Sniper poddal, ami a valóságban kb. nincs már. TGP részen overkill, a TFR/FLIR podot meg gyakorilatilag nem látni a gépeken. LANTIRN korszakban volt ilyen konfig és mire megcsinálták áttértek az SV tapasztalatai után med és hi level csapásmérésre. Viszont van HMS és AIM-9Y is. Sajnos visszabutítani nem lehet annyira, hogy Block 25/30/32 legyen a gép.
Ez volt az F4.0 létezése a készítők szerint.
Az F4.0 megjelenésekor a környezeti modellezésen volt a hangsúly a gép modellezési mélysége egyáltalán nem volt kiugróan magas, egyes téren már az 1994-es Fleet Defender is elérte (AA radar módok.). A probléma az, hogy ezt az alapot mára teljesen elfeljetették
Az én általam felvázolt változtatásokat leszámolva az SP3/4 minimális fejlődése és szétbarmolásai óta - mert bizony vastagon csinált azt is - szinte semmit sem csináltak ezen a téren. 15 év alatt. És a legszomorúbb az, hogy ezt nem hiányolja szinte senki. 1998-ban az akkori nyugati gép vs. DPRK volt. A DPRK azóta ugyanaz a gépek meg a játékban egyre durvábbak nyugaton. És ez ellen szinte senkinek egy szava sincs. Az meg valahogy engem nem mozgat, hogy mindkét oldalon telenyomják legyőzhetetlen ARH és IR AAM-mel a gépeket azt csépeljék egymást...
Az adatbázist telenyomták szeméttel, de nem hasznosították újra pedig megmutattam, hogy mit és hogyan lehet és a miértet is.
7-9 éve vannak felvázolva és elmagyarázva azok, hogy mivel lehetne jobban modellezni a légvédelmet és egységeket csak DB változtatással. Nem csinálták meg sehol. A dispenser változtatások ami mezei text edit 4 év alatt sikerült implementálni a BMS csapatnak. Bravó... Egy major update kellett hozzá, mert egy small patchbe ez már túl sok lett volna... Áh...
N+1 példával lett alátámsztva, hogy a modellező értékek nevetségesek, marad ugyanaz a vicckategória. Ezekkel az értékekkel a valóságban minden rakéta talált volna a Sivatagi Vihar alat. Valahogy nagyon nem ez volt a valóság... De ha még ez nem lenne elég magát az evolúciót sem követi le az adatbázis.
A loadoutokkal sem kezdtek semmit a vörös oldalon ugyanaz a hulladék. 9 éve mutattam meg, hogy a rack-en a bombasorrend hogyan állíható be. Implementálták? Frászt. Pedig még az új BMS féle módszerrel is megmutattam...
A rackek 10+ éve ott vannak szemétként a DB-be. Senki nem állította be őket. Bakker csak ki kellett volna exrportálni a MOD-ból még el is magyaráztam...
A role score értékek ugyanazok a szarok, amikor kb. 8 éve magyaráztam el és mutattam be, hogy a vörös oldalba hogyan verhető élet és minimális ész. Persze akkor meg egyesek elkezdtek problémázni, hogy "de nehéz". Ja, ha nem instawin gomb a campaign launch...
JP-233 is kétszer lett implementálva...
stb. stb...
Szóval ilyen dolgok miatt modom azt, hogy szép fiúk így tovább, de azért üvöltök is belül. Kétszer megcsináltam azt amilyen fejlett lehetne a játék és ezt a részét szinte egydül. Az FF megszűnt a BMS4.32-ben mire lezártam azt, amit elképzeltem 1 hétre rá megjelent a 4.33. Kuka az egész.
Nekem ekkor fogyott el a türelmem...
Dee-Jay és Mav-Jp-nek asszem írok majd egy levelet, hogy akkor ezekkel erőlködjek vagy ne. Mert hiába magyarázok én el bármit, ha tojnak bele, hogy megcsinálják. Forrásokat is adtam arra amit modok...
Egy részére meg nincs is, mert pl. gameplay kérdés az, hogy a vörös oldal ne legyen kőhülye...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.11. 22:38:37