• molnibalage83
    Repvez, te tényleg kezded nagyon, de nagyon rázogatni a pofonfát...

Így egyben tőlem kapták meg, senki mástól. Pont. Nem két perc volt összegereblyézni és teljesen véletlenül találtam meg.. Ha olyan marha egyszerű lett volna, akkor magyarázmeg, hogy miért nem sikerült másnak...? Az AIM-7F tolóerőre én is véletlen akadtam rá ott, ahol az AIM-9L-re is. Az orosz SAM-ekről meg kb. semmit sem tudtak sem az eredeti készítők sem ők.

Egyébként meg a jelek szerint derogál olvasni a fórumot.

Le lett írva egy ilyen eszmecsere kapcsán, hogy nem terveznek F-16C Blk 52 szinten semmit modellezni, mert nincs rá erőforrás és források sincsenek. Még F-16A-t sem terveznek, pedig az is Viper... Tehát abban reménykedni, hogy MiG-29 9.12 lesz benne vagy más, az felesleges. Legfeljebb olyan szinten lehet pontosítani, mint az F-15A/C FM-et és olyan kabint kaphat. Ennyi. A keleti gépeknél első körben jó lenne normális loadout és role scores... Mondjuk a nyugati gépeknél sincs néha jól beállítva a role scores, de a vörös gépekhez képest fényévekkel jobbak. Majd erről is írok dee-jay-nek. Hayab évekkel ezelőtt megcsinálta az orosz rackeket és fegyvereket, de hogy miért nem került be a 4.33-ba még mindig...

Textúra? A meglevő textúrák egy része öreg. Tudsz textúrázni? Nosza, ipari mennyiségben lehet gyártani épületekhez és járművekhez. Ezzel is lehetne kezdeni a bevágódást. Vagy, ha repcsi 3D modell nem megy akkor épületeket is lehet csinálni, amivel le lehet cserélni a mostanit. Ha keleti kinézetű egyedi részeit elkészíted, akkor lesz aki a DB-ben majd összelegózza. Ezt is meg lehetne kérdezni. De te mit csinász? Puffogsz magadban. Megkérdezzem Dee-Jay-t ezekről?

A te adataid is csak időpazarlás lesz ha új fizikai motort kap valamikor.

Nem, nem az. A rakéta FM 20 év alatt sem változott, szóval nem felesleges és, ha új FM lenne az is pont ezeket a koefficieneseket használná, mert fizikai paraméterek mellé ezek vannak. Ebből látszik, hogy megint arról hablatyolsz, amiről fogalmad sincs. Szerinted mi az, ami ennél a témában folyamatosan irritál? Úgy újra és újra arról beszélsz, amit nem tudsz a jelek szerint.

Nyitottál meg már valaha rakéta dat fájlt? Értelmezted és tudod, hogy mennyi része az, ami használt és melyik az, amelyik lényegében nem? Az AFM a repcsiknél nem a régi modellt cseréli le, hanem azt egészíti ki több adattal a nyomtatékok és egyebek számítására. A többi repcsi meg ugyanazt az FM-et használja, mint régen. Ezért is repül úgy a MiG-21, mintha zsinóron vezetnék, mert nincs A-10 szerűen kikapcsolva egyes feature.

ÉS attól, hogy nem vertem nagy dobra én is voltam része fejlesztő csapatnak csak mire elkezdődött volna a munka megszűnt az OF.

Itt most a zsarolás előtti időkről beszélsz a 4.1 kiadásának táján? Mit tettél bele?