Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Akkor miért van az, hogy senki nem csinálta meg és a csapatból senkinek nem voltak meg ezek az adatok...?
Talán azért mert senki nem szánta rá az időt és energiát, nem kell úgy beállítani, mintha csak tőled lehetett volna egyedül beszerezni és nagy kegyesen a csapat rendelkezésére bocsájtottad.Csak ha már megtetted akkor felhasználták, de nem volt prioritás nekik ha az lett volna akkor már megtették volna tőled függetlenül is.
DE még egyszer leírom, Mert látom nem vagy képes saját magadról elvonatkoztatni és megérteni, hogy mit akartam az első mondandómból kihozni.
Ha egy megközelítő fejlesztési irányt látna az ember a BMS-el kapcsolatban akkor tudná milyen irányba kutakodjon és gyűjtsön adatokat.
Mert ha megfeszülsz se fog belekerülni keleti technika ha a nyugatra fejlesztenek.vagy csinálsz egy szépen texturázott repteret a régi helyett aztán kiadnak egy teljesen más elven működő területet és elbasztál egy csomó időt feleslegesen a semmiért, mert abban a formában sose lesz felhasználva.
A te adataid is csak időpazarlás lesz ha új fizikai motort kap valamikor.
ÉS attól, hogy nem vertem nagy dobra én is voltam része fejlesztő csapatnak csak mire elkezdődött volna a munka megszűnt az OF. a folytatásra ha volt meg már IRL dolgok miatt nem volt időm és azóta se nagyon van , hogy a 3d és egyéb dolgokkal vagy csak játszani tudjak foglalkozni.
ÉS több modellezővel is felvettem a kapcsolatot Radium, janhas, Ahroun meg még pár akik nem válaszoltak illetve független a játéktól más modellező forumokon, de idő hiányában, nem sikerült fejlödni annyira mint szeretnék.