• molnibalage83
    Aha... Persze...

Akkor miért van az, hogy senki nem csinálta meg és a csapatból senkinek nem voltak meg ezek az adatok...?

Nekem is n+1 ember segítségével sikerül összeszedni, letisztázni és modellezni nyersen, amit a BMS csapat kóddal és dat file-léal is továbbfejlesztette, mert a ezek egy részébe én sem látok bele, a lehető legjobban értem el, amit én tudtam.

Az AIM-7F/M dual thrust pdf-je ismert lassan 10 éve. Mégsem volt képes senki összegereblyézni egy rakás más dolgoggal.

A szovjet AAM-ek-et SpbGoro és OSD-vel raktuk össze.

A battalion roster leírást is csak biztos azért fogadta Dee-jay olyan lelkesen, mert olyan sok ilyen anyag készült. Oh, whait bocs, ez volt az első. És nem általános leírás, konkrét battalion példákat adtam, hogy hogyan legózható össze a teljes VSz, szovjet és ÉK-i légvédelem. Linkeljem neked?

Stb.

Ne, hozzál már ki a sodromból, ha kérhetnélek...

Repvez, amit be linkeltél ott inkább néztél volna tükörbe. Nem először zongorázzuk már ezt le. N+1 ember tudtott eddig eggyüttműködni a BMS4 csapattal és teljes 3rd party készítők. Nekem kettő Falcon csapattal is sikerült, még ha nem is vagyok BMS4 tag. (Nem is szeretném most már.)

Nem hgondolod, hogy akkor a linkelt kép inkább rád illik...? Hm...?
    Régi cimbik vagyunk, de amit néha előadsz, azért kicsit vicces. Neked semmit sem sikerült fejlődi a Falcon ismeremtében 10 év alatt. Én meg olyan 3rd MOD-ot raktam össze a másokkal együttműködve - biztos mert antiszoc és nagyképű vagyok és a két szép szememért segítettek... - ami több ponton páratlan a Falcon történetében. Ki merem jelentni, hogy soha semmilyen más Falconban nem volt annyira használható és a valóságot jól modellező DB, mint nálam. Annyira jó, hogy a jövőbeli BMS4 ezen fog alapulni a jelek szerint. Úgy, hogy nem is vagyok tag, csak megmutattam az ösvényt.

(A következő az IR rakéták terén lesz a modellező értékek remélhetőleg.)

Na, akkor most ki is a hülye...?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.07.23. 16:36:00