Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
1. A 4.32 után is kuss volt, tehát nincs változás. Nem értem, hogy mit rugózol ezen. Én mivel azért tettem le ezt-azt és mikor kérnek tőlem valamit, akkor néha válaszolnak erre-arra PM-ben egyes fejlesztők, de kb. ennyi. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor senki sem tud rajtad segíteni. Ennyi.
2. Ez totálisan nem igaz. Talán elolvashatnád a Repszim történelmet, amit írtam...
3. Trollkodás miatt bannolták a gripenes csókát már... Ezzel együtt is elég lightos a moderáció...
4. A Falcon csapatnak nem tudom, hogy van-e ütemterve. A CLODnál tudtommal pénz is van a képben, tehát kell ütemterv, mert üzleti terv és hasonlók. Hahó, a BMS4 ingyen van és mindenki akkor csinálja, amkior ráé. Nem másod vagy főlállás. Beszélgett Tom-mal erről... Ha valaki nagyhirtelen megnősül, lesz gyereke és eltörik a lába, akkor valahol leáll a fejlesztésekkel. (mykinge - F-14 kabin).
Milyen információ szolgáltatásra gondolsz? Legalább olyan szintű anyag kell kompletten, mint amit én letettem. A bezárás megy, mert n+1-szer leírták, hogy egy dev azt fejleszt, amit akar és tud. Ennyi. Emiatt nem bannoltak senkit. A probléma az, hogy mivel nem értesz a Falconhoz és a modellezéshez, ezért hogyan és milyen javaslatot akarsz tenni? A suggestion topikom megvan, ahol a dispensereknél a forrást és a pont dat fájl váloztatásokat is lejrtam? Na, ezek most a 4.33 részei. A SAM módosítások is a saját nyers módosításomból és adatszolgáltatásomból jöttek, mert leírtam, hogy mi az ami most nincs benne és a fizikai paramétereket is n+1 tényezővel, ezzel mehetett a dolog.
(Egyszer talán valódi GCI és radarhálózat is lesz, most nincs, ehhez is adtam némi anyagot és magyarázatot, hogy mik az alap képességek és működési elvek.)