Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Repvez, téged folyamatosan nem értelek....
1. Meg van az engedély a kód változtatásra. Szerinted hogyan jöttek az updatek és maga a 4.33...?
2. Eddig sem árultak el előre semmit, tehát semmi sem változott, ergo nem értem panaszkodásod. Nincs romlás, mindig is ez volt a policy.
3. Erős moderáció...? Hol...? A Gripennel foglalkozó threadban is olyan csillámpónis hülyeségeket kommentel be egy tag, oszt mikor szólok neke, hogy téved, akkor még ontja tovább hülyeségeit...
4. Minden Team maga választja meg, hogy hogyan akar fejleszteni. A csapathoz lehet csatlakozni vagy javaslatokat tennni. Ennyi. A Team eldönti, hogy mit csinál.
Én pl. megírtam a szovjet-VSz battalion átalakításoka vonatkozó 40+ oldalas anyagot és feltettem, hátha felhasználják. Dee-jey visszajelzett 1 év után, hogy elvileg használni fogják és totál reroster lesz a battalionoknál. Az AIM-9X-es RL eset után 10 év szájtépés után felmerült, hogy a flare chacne talán túl magas. Arra is tudok kész anyagot adni, hogy mit és mennyit.
És továbbra is azt érzem, hogy valami keserű sértettség bszél belőled. A BMS4 él és virul. Csak nézd meg ,hogy hány működő 3rd helyszín van hozzá. 1989, Nordic ('80-as OBB-vel is), stb.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.07.23. 10:18:02