• molnibalage83
    A játék fejlesztésével pont annyit tudok mit TE, attól ,hogy a hozzá adott szoftverben az adatokat átirod még ugyan ugy nem tudsz semmit a program müködéséről

Bro, ennél azért "picit" mélyebb ismerteim vannak... Egy része tapaszatalati úton, egy része meg direkben a kódolóktól, hogy hogyan működik. Szeritnted A.S és én hogyan csináltuk meg azt, amit...?

Nem állítom azt, amit te felvázolsz, csak mástól ismerem annyira a kód működését és a hátteret, hogy tudom, hogy mi az ami megy és mi az ami nem. Konkrétan pl. azért az én adabázisom az egyetlen, ahol a Buk-ok valóban TELAR-ként működnek egy együes trükkel... Pedig az SP3/4 óta menne ez a trükk, mégis én jöttem rá.

A drop/rail launch módszert is én csináltam meg dat file tweakeléssel úgy, hogy az exe által korlátot figyelembe kellett venni, stb.

Sehol nem mondtam azt, hogy nem lesznek fák. Sőt, évekkel ezelőtt megjósoltam - nem volt nehéz - hogy shader és textúra linkels fa generációs lesz, mert objektum szinten nem lehet megcsinálni a játék teljes felforgatása nélkül. Az 1x1-es rács miatt objektumként sem tudsz erdőt letenni csak oda, ahol nincs más object. Az FF alatt volt ilyen kísérlet, olyan FPS killer vót, hogy ejtették az ötletlet. Csak BMS4 ugye DX9-cel tud ezt-azt.