Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Megértettük, de ha mindenki másnak jó csak nálad nem akkor az nem az eszköz vagy a program hibája .Pont
A játék fejlesztésével pont annyit tudok mit TE, attól ,hogy a hozzá adott szoftverben az adatokat átirod még ugyan ugy nem tudsz semmit a program müködéséről.Ha akarnám én is ugyan ugy kijavitom a pontos értékekre ahogy te , ettől nem vagy fejlesztő vagy programozó, semmit nem tudsz a belső felépitséről a játéknak.
CSak veled ellentétben és felválalom,hogy nem tudom a játékot fejleszteni, TE viszont mindenhol ugy állitod be magad, minta nélküled senki sem tudná ezt megtenni.
ÉS csak pár dolog ami szerinted értelmetlen felvetés volt részemről az idők folyamán.
FF és OF nél hiányoltam a lámpaoszlopokat és ,hogy legyen világitás, meg lehetett csinálni, az árnyékok hiányát is, a DX9re átirást is, már vannak Fák is.
Szóval minden megvalósult amire Te akkor azt mondtad, hogy nem lehet mert a '98as engine nem tudja kezelni,meg senki nem tudja átirni.Minden csak akarás kérdése.
Szóval erről enynit, ha nem ötletelget az ember és nem hivja fel a figyelmét a dolgokra olyan embereknek akik tenni is tudnak érte akkor nem is lesz belőle semmi.CSak az amit te is szoktál, hogy ugysem lehet megcsinálni.
Peace