• molnibalage83
    Mikor néhány láb pontossággal kell tartani a magasságot akkor sajnos számít az a kis tolóerő változás is.

Sehol nem mondtam, hoy bugos lenne a tankolás... Azt mondom, hogy nekem nem megy gázkarral.

Ezek szerit az összes joy összes gázkarja hibás volt..? Mind a háromé vagy négyé...? Egyikkel sem tudtam megcsinálni a tankolást realisticon, csak törzsféklapokkal. Az érdékenység állításnál nincs opció, hiszen a gázkaron levő erősebb ellenállás helye determinálja az utánégetőt. A Falcon belül nem tud karakterisztikát csinálni, csak külső szoftver. Nem tudok nemhogy 2-3 csomós, de még 4-5 csomós sebesség tartást sem csinálni gázkarral. Ez van.

A fuel flow is pontosan annyira "laggol", amennyire a tolóerő, tehát feebacknek alkalmatlan.

Mennyi idő alatt csatlakozol rá a tankerre? Úgy jött össze airbrakkel másodjára olyan gyorsan, hogy X évig nem csináltam. Gázkarral megy sehogy sem. Mondom, ez a lényleg. Nem érdekel, hogy mi a valóság és másnak mi sikerül. Nekem [CSAK ÍGY MEGY. Nem értem, hogy ezen mi olyan nehezen érthető...