• repvez
    A válaszodból itélve , egyáltalán nem ment félre az indoklás, mert azért csak belevitted a különbözö érzékelők szimulálását a dolgokba.
    Amit én mondtam az csak és kizárólag a kinézet és repülési tulajdonságra vonatkozik.
    ÉS igen ráférne a modellekre az ujratexturázás, de mint mindennél bárki nekiállhat csinálni jobbat ha zavarja vagy ha tudja.
    A texturákat nem is olyan nehéz kiszedni és ujra festeni , csak idő kérdése.
    A modelleknél meg egyenlőre csak Hayab uti meg a szintet ami normális kinézet mellett válalható polygonszámot produkál szinte tökéletes alakhüség mellett.
    Amig ennyire kevés info és segitség áll rendelkezésre a készitéshez addig ez a szám nem nagyon fog bövülni.

A HUD alatti radarkép egységre gondoltam ICP-ként, mint az F16-osnál a kinyulásra.

Hát ahogy olvasom nem magát a falcont ismeri hanem inkább azokat a programokat egyesiti és egyszerüsiti amit eddig használtak , terület generálásra és tile generálásra.Ha más nem talán egyszerüsödik a terület készitése és talán pontosabb és nagyobb felbontású tájat lehet generálni vele.Talán megérjük egyszer a Magyar terület elkészültét is.