• molnibalage83
    Az én manualom olyan sorrendben ment végig, ahogy a játékos találkozik vele és igyekeztem egyszerűsíteni. A BMS manual nem egészen így van megírva. Van egy weapon és avionics külön, de elég furán tagolva. Rövidítés jegyzék nincs, stb. Ezen felül önmagában vicces, hogy a FELPROGRAMOZANDÓ gomb neve meg sem jelent a leírásban és az uncage sem a idézett topikban. Az én manualomban ilyen súlyos hiba nem volt.

Ott kezdődik, hogy nem HOTAS-on magyaráztam el, mert a HOTAS-t majd felpogramozod azután, hogy érted, hogy mit csinálsz. A BMS4 csapat érezhetően nem akar új híveket nyerni, mert ezzel a manuallal én, egy ősfalconos is szopok. Egy újonct ezt kb. 5 perc után a sarokba dobja. (Ja, és nem csak Falconnal repültem, tehát nem "egyszimes" tapasztalatom van.)

Ez többet segített, mint a manual. Sokkal. A TFR ALOW oldal kapcsolatot bevallom most sem egészen értem és valódi F-16 vizsgnán buknél, de most már megy a TFR és FLIR is. A FLIR nézelődés még nem, de a TFR a display kijelzés leszámítva és a mögötte levő sokkal komplexebb hibaüziket dettó FF5... Vagyik SP3...