• molnibalage83
    Kész én feladom...

Minden tiszteletem a BMS csapat felé, de manualt írni egyszerűen nem tudnak. Vagy túlmagyaráznak dolgokat vagy egyszerűen rosszul vagy el sem. (Megszámolni sem tudom, hogy hány rövidítés magyarázatát sem találtam meg sehol.) Egyszerűen képtelen vagyok az új rendeszereket megtanulni úgy, hogy az elődeiket ismertem. Vicc...

Az HMS használatnál is semmit sem ért a manual. Feltettem egy kérdést és két mondatban egy user elmondta, hogy mit kell csinálni a radar nélküli HMS befogáshoz. Tehát két mondat többet ért a fórumon, mint az egész manual. Akkor miért nem ez két mondat van a manualban...? a két kulccsszó küzül egyik sem szerepel az 1.11.4 fejezetekben. Eh...

A TFR nekem baszik működni. Hiába kapcsolom be, nem csinál semmit az leszámítva, hogy hibaüzenetekkel traktál és nem értem, hogy milért. Vagy egyből hibát írt ki + néha pull up dumát üvölti, amit a TFR lelövése után sem tudom kapcsolni semmivel. Köszi... A szöveg TFR limit sárga keretben. A manual alapján fogalmam sincs, hogy miért írja ki.

A FLIR-t szimplán nem teszi ki a HUD-ra, pedig a BSGT le van nyomva és az MFD-n látszik a képe a FLIR-nek.

A manual struktúrája nem segít semmit...