• VO101Tom
    Nem hiszem, hogy akár a modell cseréjét, akár a textúrát szerencsés lenne megfikázni, hiszen ők dolgoztak vele, és akármennyit hoztak ki belőle, azért csak köszönet jár. Magunk közt megbeszélhetjük, hogy mi lehet a gond vele, de nekik azért ezt ne mond :) A skinezés tipikusan olyan rész, amin már szeret az ember túl lenni, ha a 3D kész, és ezt szokták elhanyagolni. Vagy csak szimplán nincs gyakorlatuk benne. Sok olyan modderrel találkoztam már CloD-os évek alatt, akik műszaki területen dolgoznak - napi szinten használnak Autocadet, Inventort, satöbbit - 3D-t tök jól megcsinálták, aztán hetekig szenvednek mire egy normális UV-t összeraknak. De hobby projecteknél nyilván nem kezdesz pattogni ezért, mivel hobbiproject. :) Sőt, olyan is volt, aki nagy Photoshop gurunak vallotta magát (hivatásos fotósként évek óta használja), mondta, hogy besegítene skin festésbe. Mondom király, átküldtem neki egy psd-t, hogy akkor ilyesmi kellene. Két nap mulva visszaküldte, hogy ehhez ő nem ért :) Pedig semmi extra nem volt benne, üres UV layer alatt path-al megrajzolva a panelosztás, és szegecsek, meg alárakva egy kis festés, kosz, meg kopás layer.

Én majd szóloj Dee-Jaynak, ha lesz időm foglalkozni ezekkel, a skineket viszont átküldhetnéd neki, enyémet és Lecsoét is, amiket csináltunk.