Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nekem a belső IP sosem mászik el, mindig ugyanazt kapja meg ha rácsatlakozik egy eszköz. A kiosztás elvileg véletlenszerű, de gyakorlatban amit legelső alkalommal megkapott, azt adja neki újra és újra. 2 gép, 2 mobil, egy tablet meg egy TV csatlakozik rá, kábelen és wi-fin, de sosem keveri őket. Nem hiszem, hogy ez csak TP-Link-es fícsör lenne, a teljes port forwardolás értelmetlen lenne, ha nem MAC Adress alapján osztaná ki az IP-t.
Amit leírtam #48588 -ban, az egyetlen este végigpróbált csatlakozások, mindenféle port és egyéb variálás nélkül (azon nyilván már rég túl vagyunk, hogy a portokat mindenki nyissa meg). Tibihez pl én csak akkor tudok csatlakozni, ha a laptopján indítja el a falcont, az asztali gépén nem. Viszont az asztali gépéhez tudnak csatlakozni többen is. Hozzám, ha én hosztolok, eddig mindenkit beengedett.
Ha az lenne a helyzet, hogy egy hoszthoz vagy mindenki tud csatalkozni vagy senki (host port beállítás), vagy a kliens tud bárkihez vagy senkihez (kliens port beállítás), az teljesen egyértelmű szitu lenne. De mondom, nincs összefüggés aközött, hogy ki milyen portot nyit meg, és ki hova csatlakozhat, mert a Falcon random módon szelektál.
Ja, és az online waroknál sosincs ilyen gond, oda rendben tud csatlakozni mindenki.