Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Látom, de legközelebb azért ne mindenki nevében beszélj, mert mint a mellékellt ábra mutatja nem biztos, hogy ugy értik ahogy gondolod és általánosan hülyének néznek minket, hogy nem értjük miért csinálják.
Mindamellett TomCatz munkássága se teljesen tiszta nálam,de őt mégsem basztatják miatta, hogy hogyan tud ilyen gyorsan ilyen sok gépet csinálni, mikor más hónapokat éveket van el egy géppel. A BMS srácokat is megértem, hogy nem akarnak beleszaladni jogi procedurába,de sztem mire a játékba belekerül annyi modositás lesz a modellen, hogy az anyja nem ismerne rá .Tehát ha tudják az eredeti modell eredetét ,de nem hangoztatják, hogy honnan van akkor a kutya nem találja ki .
ÉS ujra elérkeztünk ahhoz a ponthoz amit sokszor szoktam hangoztatni, hogy az viszont a BMS csapat felelősége, hogy ha kiadnák az egységes dokumentáció és progikat amivel a modelleknek az integrálásását és egyéb folyamatait lehet csinálni, akkor talán kevesebb lenne az ilyen olyan visszaélés, mivel mindenki tudna egymásnak segiteni .Ha már ingyenes és közösségi fejlesztésű játéknak van titulálva .