Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem szabad feladni az én F16 FLCS /TQS hotasm is 5 évig porosodott mire találtam megoldást a gépre való összeköttetésre,mivel csak 98-hoz voltak driverek hozzá. Azota a USB átalakitó panellel ,már tudom használni,de még nem tökéletes,mivel nem figyeltem eléggé és a nem töltöttem fel a gombokat igy a 32 win által támogatott gombból kivül is vanak gombok(szinte az összes a gázkaron) amiket nem tudok használni.Persze a mellékelt szoftver felismeri igy is,de nem mindegyik játék ismeri fel igy sem .
DE igy hogy már megcsináltam az enyémet azt mondom,nem nagy dolog ha 2 vezetéket össze tudsz forrasztani akkor sikerül egy ilyen panellal müködésre birni még a legrégebbi joyt is.Ha gépész létemre nekem sikerült akkor bárkinek :)
Az ujra forrasztással még addig várok mig nem tudok egy jó mechanika tervet tervezni és legyártattni a joyhoz,mert akkor örök darab lenne,mivel most müanyag az egész .DE láttam már pár megoldást a potik kiváltására is neodium mágnes és HALL sensor cserével .igy a potik is hibátlanok lennének mivel nem lenne fizikai kapcsolat az érzékelővel .
Már jó régen JoeDestroy kollégával tárgyaltunk róla,de sajnos nem értem rá és abba maradt a project.
Esetleg ha lenne valakinek ilyesmi elvetemült gondolata közösen megvitathatnánk pár tervet és megvalósitani .Mindenki beleadná amit tud a szakmájából :)