Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #41939 Még nem játszottam vasárnap óta, miután Axe-et meglőtték félig-meddig az én hibámból, mert az offenzív szerep mellett még engem is pesztrálgatnia kellett alapvető procedúrák terén (utólag is bocs érte), hazafelé volt egy leszállásom egy kitérő reptéren nyálért, ami mintha kalandosabb lett volna, de pillanatnyi dolognak tartottam csak a leszállás kicsit munkásabb mivoltát. Ráadásul még totál tele voltam függesztékekkel, szóval amúgy is mintha egy bálnát kellett volna egy babakocsiba bevezényelni.
Majd megnézem, ha lesz kis időm, de nyugtalanító, ha tudja az ember, hogy a végén könnyebben odaverheti magát... meg a többi gond... Eléggé forrt a levegő a fórumon, sokan nyekeregnek (még Senior Memberek is összecsípnek egymással), a fejlesztők meg, akik tulképp szívességből csinálják, remélem, nem fognak dacból beleszarni a dologba, és valami hotfixet összekalapálnak...