Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
???
Az FF nagy hibája pontosan az volt, hogy gyakorlatilag moddolhatatlan volt még annak ellenére is, hogy támogatta a külön simdata fájlokat is. Nekem is csak azért lehetett, mert ex FF tagként volt hozzá LE, és segítettek páran. Amíg a BMS4 egy \sim könyvtárral bírhat, addig majdnem teljesen reménytelen, mert a 3rd party helyszíneket ez iszonyatosan lekorlátozza. Dee-Jay szerint nem egyedi DB hanem olyan core DB kell, ami minden helyszínhez jó. A jelen tempóban ez 10-20 év múlva talán meg is lesz.... :(
A BMS4 nem fog meghalni, mert nyílt. Látható, hogy teljesen "újszülöttek is" a Falcon világában már tudtak kis segítséggel gyártani hozzá ezt-azt. A bibi az, ha nem fogadja meg a poligonszámra vonatozó tanácsot, nem kooperál, stb. A saját modom annak ellenére, hogy "one man show", azért nem teljesen az, mert gyakran kértem tanácsot, segítséget és infót nem "fejjel megyek a falnak".
Az FF6-ot le sem töltöttem talán, ahogy halottam csak rontottak rajta. Az FF5.5.5 elég, ha valaki FF-et akar. A FF soha nem lesz multira igazán alkalmas, meg úgy kb. halott a cucc.
Az AI barát kill azért érdekes, mert baráti tüzet eddig csak BMS4-ben láttam AI részéről.