Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #40078 Nekem azért egy egyszerű házat is sikerült eléggé lecsendesíteni úgy, hogy nem kellett spéci házat venni hozzá plusz pízért. Azt a nagy oldalventillátorost épp valamelyik nap néztem valami teszvideón, elég bizarr. Szerintem felesleges azért a felépítésért több pénzt kiadni.
Nekem egy sima házon van elől-hátul 1-1 Sharcoon SIlent Eagle 1000, a Chieftec táp amúgy sem túl zajos ventijét lecseréltem a Sharcoonok előtti Paps 4421-re (esetleg lehetne Noiseblocker) és elétettem egy 7V-os csillapítótagot. A GTX 550-esre vettem egy Arctic Cooling duplaventillátoros nagyon halk hűtőt (az viszont nagyon kell, az eredeti nVidia venti bazi hangos, és elengedi 90 fokig), ez max. 50 fok volt eddig. A processzorra nem fog kelleni xtra, ezek már nem annyira forróak. Meg betettem egy Coollink Silent Savior-t a HDD-re (így 26 fokos marad). RAM-ból sose használ többet mint 3-4 GB, szerintem a 16 GB overkill (a pénztárcára mindenképp)