• ati271
    Háát srácok!

Ez az új bms falcon nagyon tetszik! Egyszeráen "beszippantott" :D A graafikája egész elfogadható, sőt! De a komplexitása, az valami elsőrangú! Élvezet tanulni.. Bele-belecsapok a kampány részébe, de csak érdeklődéként. Még igencsak sokat kellene tanulni! Ha jól sejtem kell minimum fél év folyamatos foglalkozás vele, amíg a főbb fegyverek, és rendszerek kezelése készség szinten megy. Még úgy is, hogy az ember valamilyen szinten "kocka" a katonai repülés terén! Ez alatt azt értem, hogy elég nagy elméleti tudással rendelkezik a géptípusokról, fegyver rendszerek (rakéták, SAM, stb.)...

És akkor jöjjön a kérdés: Adott egy küldetés: El kell intézni egy légvédelmi üteget, azaz a radarját. (SA10-es.) Viszonylag távoli célpont, úgyhogy két 370 galonos "tököt" rak fel alapból, meg két HARM-ot. (meg a hozzá tartozó podot) meg ugye a "standard" 2 Sidewinder/AMRAAM kombót. A probléma ott kezdődik, hogy már a célpont előtt figyel 2 "extra" SA10-es üteg, úgy 30 mérföldel. Ezen kellene átverekedni valahogy magam. Próbálkoztam sokféleképpen: Alapból HI-HI profilt ajánlanak (egy kicsit "fura") Szal ha követem az ajánlott profilt, még bekapcsolt ecm-el is vadkacsa vadászat! :D Ha kinyírom ezt a két üteget (jó esetben a két HARM mindegyike talál akkor nem marad az eredeti célpontra cucc. És nem dícsérnek meg a küldetés végén.. Másik, amit megpróbáltam: kb 40-50 mérföldre átmegyek LO profilba, kb 100-200 lábon osonva, el is lehet jutni a célkörzetig, ott egy picit megemelem, célzás, meg ugye kapcsolják be a radart... Erre leszed a két másik SA10-es üteg.. Szóval mi az "orvosség" az SA10 ellen? Esetleg lehet azt csinálni, hogy a Wingmanem ráuszítom a 2 első SA10-re? Esetleg más fegyverzetet osztok ki (pl 4 HARM-ot, "tökök" nélkül) hogy tuti takrítson, én meg a keletkezett résen átcsúszva elintézem az eredeti célpontot? Azaz még a küldetés tervezésénél van rá mód, hogy a wingman-nek más útvonalat tervezek, más célpontokkal?