Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Szép, hogy hosszú lesz, csak szombaton bulizni megyek és csak vasárnap du / esete fele jövök. Viszont mivel jövő héten szabadságon vagyok... :)
Nem, nem MolnyFalcon '90 lesz. MolnyFalcon '80 ÉS '90-es évekkel, tehát 6 hadjárat. A '90-es évek sokkal fikcionálisabb lesz, mint a '80-as, hogy azért legyen már valami kihívás is.
A hadjárat OOB-t is átdolgozom, hogy több mozgó SHORAD legyen, de radaros. Az 1987-es már ilyen, hamarosan tesztelem - azért, hogy annak ellenére, hogy viszonylag sok lesz - egész térképre vetítve kb. 16-20 SA-8-cal bíró battalion - ne legyen annyira "alattomos", mint egy SA-9 vagy más IR MANPAD.
Az SA-13-ról valszeg leveszem a radart, mert elbassza a modellezést, de kőkeményen. Szét lehet kapni ARM-hal, holott egy kereső radart a valóságban nem. Tehát egy kőkemény IR rendszer anti radarral kilőhető. Nonszensz...
Amin még dilemmázok, hogy a Szu-24-ről sajnos lehet, hogy le kell törölni a FAB-250-et - tehát TE-ben sem lesz - mert hadjáratban akkor is feltesz keveset, amikor 0 mennyiség van belőlve sq. storesban. Olyan keveset, hogy az első bevetésen is összesen négy gépre összesen 3-3 db jut két szárnyra. (A bibi az, hogy nem tudom, hogy az első resupply után mi lesz!). A bibi akkor van, ha reptér támadás estén is felrakta őket, mert ez 0 tűzerő. (BetAB-500-at sem rakok fel, használjon csak lézerbombákat.)
Így viszont pont az egyik leglátványosabb optikai tuning szűnne meg, meg a valóságan azért Szu-24 közel sem volt olyan lézerbombázó, mint az F-111F. Azt sem értem, hogy miért nem a FAB-500 kerül fel, mert eddig mindig a nagyobb bombákat preferálta a ATO. Még dolgozom ezen. Mint kis kellemetlenséget, esetleg el lehet fogadni, a Falcon soha nem lesz tökéletes.
Jut eszembe ATO. Annak ellenrée, hogy 1000 fontos bomba is van az adatbázisban eddig senki nem használta őket. Most szinte minden gép ott van az Mk-83/BSU-85. Ugyanis két előnye van hadjáratan.
1. Ebből még egyszerre oldja az összeset az MI, legalábbis a Viggenen ezt láttam.
2. Kisebb légellenállás, mint sok M-82 esetén.
3. Viszont nagyobb blast radius miatt MI számára jobb.
A Szu-27 és MiG-31 viselkdése azért érthetetlen, mert a Szu-24 gépek a kínai határ mellől is lerepülnek Pusanig. Ilyen bevetéseket generál az 1 órában és 4-5 flight-ot is legenerál 28 gépnek. A 22-24 gépes MiG-31 és Szu-27-ből meg felszáll 1-2 flight úgy, hogy ezek közül néha az egiyk csak 2-3 gépes. Tehetem akármilyen közel a FLOT-hoz állíthatok be brutális range értéket leszarja az ATO. Ellenben a MiG-25 ugyanúgy viselkedik, mint a Szu-24, de még a MiG-23ML/MLD gépek is Phenjan térségéből lazán berepülnek a FLOT-tóp legalább 60-80 mérföld mélységig.a