Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem lassan bővül az FF feature listája. Sehogyse. Nem cél a továbbiakban. A kód nem fog radikális változáson átmenni. A MolnyFalcon lényege is az, hogy a mostani kóddal újrapaméterezve a gamma teljesen más tud nyújtani.
A BMS videókban sem láttam semmi új feature-t az JHMCS szimuláción, csakhogy az a korszak engem meg nem érdekel... :)
Az FF5.0 azért volt egy összezuhant fos, mert i_hawk és haverai telefosták minden ötlettel, de többnyire beta állapotban maradtak és jó obabasztak egymásnak és mert, a Tornadó gépeket is csak úgy belehányták az adatbázisba...
(i_hawk anno posztolt egy képet Qawa-val egy nem FF és nem OF változatról, ahol texúrázott volt a TGP képe. Na, aztóa sem hallottunk róluk semmit...)
Szeritnem meséltem már, hogy a 2008 december / januári tesztverzió atomgigamega stabil volt, de Tornado nélküli volt és még pár apróság nem volt benne. Aztán feb. végéig jött még két verzió összsen volt 1 hét a kettőt vizsgálni. Hétköznap... Aztán az lett kiadva. Az eredmény ismert...