Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
1. Attól nem halt meg a Falcon. Őszintén szólva ott sem sok Falcon poszt volt. és főleg az is AF volt...
2. Azért adtak ki két új helyszínt. Mikor volt utoljára ÚJés működő helyszín valódi hadjáratokkal bármihez is? A PMC csak terepet adott ki, hadjárat soha nem volt egyikhez sem igazán...
MolnyFalcon lassna "kész" - a befejezett jó szó - ITO2 kalapálás ala.t.
Az 5.5.5 a userek nagy részének jó. Ezért nem nyúltak hozzá valszeg. Viszont többen is jelezték, hogy Korea 13 év után már kicsit unalmas. Ezért helyeződik máshova a hangsúly.
(Mondjuk ismertek engem. Lehet bármilyen szép és jó az ITO2 a jelenlegi modellező értékekkel élvezhetetlen lesz az egész...)
Bár a MolnyFalconm Korea helyszínt használja, de azért a környezet finoman szólva más. (OOB + DDB.) Balkan helyszín alá úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan alá tehető az MF. A Taiwannál erős kompromisszum kell, mert több új fegyverzet is van az adatbázisban és gépek is. Mondjuk ezek lényegtelenek nagyrészt, mással helyettesíthetőek. Kivéve a Ching-Kuo-t. Viszont az iskolagép és kétüléses F-5F nélkül azért van élet. A meglevő kínai gépeket megfelelően lehet paraméterezni asszem, hogy az eredeti koncepció megmaradjon.
3. GF = F4S Tényleg Mower és más idiótaságaival van tele kevés kivételtől. Hónapok óta BMS imák és flém megy. Lényegében semmi más.
Tudom, hogy nem nekem szólt.