• Molnibalage
    Na ja, de milyen irreális indítási paraméterek mellett? A rekéták szinte "sarkonfordultak" mielőtt átírtam. A régi rendszerben én gyakrolatilag 90% feletti találati arányt tudtam produkálni még a régi sidewinderekkel is, nemogy az M szériával. Azzal nem is tudtam hibázni. Én most az csináltam, hogy valóban azért megvannak a reélis indítási feltételek. Nehogy már egy 7G-s forduóban egy 700 csomóval közeledő légicélt 100%-osan találjak el épphogy az infrafej érzékelési zónájának a szélén, mert még röhögőgörcsöt kapok...

A chaff hatása is a MODERNEBB légiharcrakéták ellen a 0-val volt egyenérétkű.

A valóságban is 3(!) db AA-11 kellett Afrikában, hogy egy fegyvertelen gépet leszedjen egy ukrán zsoldospilóta. Az öböl háboróban is az M szériájú sidewindernek csak 70%-os volt a találti aránya egy technikailag, számszerűleg és kiképzési szinvolnalaban messze elmaradottab légierő ellen. Azokon a gépeken még chaff/flare sem volt. Most akkor szerinted mennyit zuhanna a találti arány így? Hát ha csak a felére, akkor helyben vagyunk.