Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én már kiprobáltam az OF-et.Tetszik.Csak akad egy kicsit és egyenlöre nem jöttem rá hogy hova tették el a tower menuböl a felszállási engedély kérést és hogy miert nem válaszol a torony ha le akarok szállni.Ahogy eddig megfigyeltem kötelékbe kéne felszállni csak addig nem indulnak el a társak mig én nem kezdek el gurulni de volt amikor a wingmenen elörébb vot mint én és nem tudtam töle elindulni.Amugy szép a táj a modellek és az uj robbanások és hogy látszanak a felszállo füstoszlopok a találatok helyén.Most szurke fehér a foldi radar képe és van JDAM bomba.Egyenlore még nem tudtam semmilyen fegyvert ellöni mert hiába fogtam be a célt nem ment el a rakéta/bomba.Lehet ennél még valami mást is kell csinálni inditás elött mint a másikaknál.Ráadásként a Doc mappába megtalálhato az összes felhasznált patch manuálja plusz a repterek megközelitési adatkártyái.
Na egyenlore ennyi.
Nos igen biztos hasznos olvasmány aki megérti az angol szöveget.