Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Sakcok kipróbáltam a '80-as évek hangulatát. 4 Szu-22 támad reptérre 4 MIG-29 kíéretében. A 4 Szu-n volt 6db 500 kilós tök és két R-60. A 4 MIG-en 4db R-60 és 2db R-27T. Nos és két F-16A Block 15-öt küldtem elenük és én egy F-15A-t nyergeltem. A vége 1 F-16 elvesztve és 4 MIG lelőve a Szu-k meg megpattanatak.
De a hangulat... ATOM JÓ VOLT. MÉG SOHA ILYEN JÓT nem repültem AF-fel! A rakéták találati aránya saját részről 8-ból 2. Az ellen 10(!)rakettát lőtt rám, de egy sem talált. Az első négy R-27 elől elfutottam a többit kimanővereztem. 8G vagy afelatti fordulók és szecska dögivel kifele. NAGYON kemény fordulóharc alakult ki. A saját gépeken AIM-9P volt,hogy szemől semmit,vagy alig érjenek. Nem is értek túl sokat...
Tehát összegezve. EEEEEEZ a JÓ! Sajna Szu-27-re nem enged R-60-atz tenni, így azt ki kell vonni. Írni kéne a fejlsztőknek, hogy lehessen megbuherálni a gépekre rakaható cuccokat..