• Benoke
    ""sok esetben a sebesség miatt a C/C++ jóval kifizetődőbb, mind a program futási mind a fejlesztési idejét tekintve."

Ezzel a kijelentéssel vitába szállnék. Olyan területeken, ahol a futási sebesség nem fontos szempont, jóval rövidebb fejlesztési időket lehet elérni az új programozási nyelvek (C#, Java) segítségével."

Hát ha valami kód generátort használsz talán, de az nem fejlesztés. Előfordult már nem egyszer, hogy jóval hamarabb sikerült kivitelezni egy programot egy nyelven, míg JAVA -ban még javában folyt a fejlesztés. Mindennek tetejében a Forráskód is kisebb lett, a futási sebességet nem firtattam soha, és elmentem 2 nap szabira kihasználván az előnyömet. Ez nem hiszem, hogy annak tudható be, hogy baromi jó lennék, mert a JAVA fejlesztők is kitettek magukért (Mellesleg ha már az ember újjaiban bene vagy egy pár év fejlesztés akkor oly mindegy a nyelv), hanem egyszerűen a nyelvi sajátosságoknak köszönhetőek a különbségek. Ráadásul én régimódiember vagyok, nem szeretem a 24 ablakos csili vili Buildereket, amik majd jól megmondják nekem hogy én mit is akarok, hanem előrántok egy klsz kis editort és abban írogatom a kódot. Köszönhető ez talán annak hogy próbáltam megismerkedni a Visual C++ -al, na számomra az minden de nem segítség :)