nah...
hat igen.. kb 8 szor lattam a bemutatot es MINDEGYIK alkalomnal kemenyen kirazott a hideg!!! sot szerintem az egyik legzsirabb bemutato lett a vilagon!!! legalabbis engem uberul megfogott!!!
sztan a trailer vegen volt egy link.. raneztem.. es akkor dobbentem ra hogy ez a white noise egy IGENIS teljesen letezo dolog!!!! mondjuk kb oilyan mint a tenyerjoslas vagy a tobbi okossag amit szinte senki sem hisz el de van egy ket ember aki hinni probal...
mindenesetre.. olvasgattam a sztorikat.. meghallgattam a hangokat es igen kellemetlenul kezdtem magam erezni.. szinte izgultam vagy feltem.. nem is tudom..amugy a trailerben lathato hangok TELJESEN eredetiek!!!! tehat a valodi EVP geppel lett felveve egy ket csaladnal!!!
KEMENY!!:)
sztan jott a film es nem az tortent amire szamitottam.. semmi kirazas semmi uber hang csak a fosatos bekiabalasok.. najo neha azert eleg jo volt!
mindenesetre mast vartam.. inkabb kicsit a talajon maradni.. marmint ami a veget illeti es csinalni belole egy lyan filmet hogy senki ne tudja eldonteni hogy higyjen vagy ne es hogy jojjon az az erzes hogy : "mi lenne ha"
...
no mindegy.. azert erdekes volt es keatont nagyon jo volt latni!! szal amiatt +1 pont!
6/10
nagyo jo trailerek:
egyik leg ledobbentobb trailer a godzilla trailerje volt:) emlexem, a moziteremben hatalmas kuss volt.. szerintem senki nem latta mert mindenki nagy kivancsisaggal es csonbe nezte a bemutatot...szal mutattak egy osztalyt... tanarbacsival vagy nenivel? setaltak a dino muzeumban... megalltak a trexnel es a tanarbacsi/neni olvasta egy konyvbol hogy ki ez a trex... legnagyobb ragadozo meg blahblah blah... erre nagy duborges.. megremegnek a csontok.. nagy duborges... mindenki nez szejjel mi ez.. kozben a securiy guy is felebred:) nagy duborges.. es hirtelen belep egy uuultramegagiga meretu lab es eltiporja a trexet.... es bejott a tipikus logo es a szlogen nem a meret a lenyeg... es MINDENKI kesz volt a bemutatotol:)