Eszmecsere a hitről, nem hívők szemszögéből
-
és szerinted ez örök boldogság? egy auto megvásárlása? azt hiszem nem figyeltél... azt irtam pillanatnyi öröm, és ha meg van az auto akkor majd ujabbat akar, majd mást akar és azt hiszi hogy csak akkor lehet boldog ha van egy autoja, majd mikor meg lesz, akkor meg majd azt gondolja miért ne legyen kettő... persze az mind jo hogy örulsz neki hogy a tudásoddal szert tettél egy autora, a gond csak az hogy az emberek tapossák egymást és valojában észre sem veszik egymást mikozben ezeket a vágyaikat kergetik...
szerinted a mai ember mennyire él harmoniában onmagával és az őt körülvevő természettel?
a ruhavásárlás stb neked életcél? életcél az hogy legyen x millio forintom?
Nekem is örömöt okoz egy uj ruha, de tisztában vagyok vele hogy milyen öröm is ez, és nem azért fogok melozni hogy vegyek egy még ujabbat. Boldogtalan lennél ha ebben a honapban már nem vehetnél semmit magadnak? Mert ha igen akkor rossz uton jársz a boldogság keresésben.
hol irtam hogy lenézem őket? Nem nézem le őket, ismerek gazdag embereket is, semmi bajom veluk, nem a lényeget vetted ki a szavaimbol :) Érdekes dolgokat hámozol ki a szavaimbol... :)