• Déxy
    Hi All,

Mikor lesznek fent képek a gördüléseitekről??? :o)

A MAMUTOK eddig két meccsen vannak túl.

Az első a tavalyi bajnok Hevülettel volt, ahol 11:0-ra kikaptunk. Talán vészesnek tűnik az eredmény, de az első harmadban csak 1 gólt kaptunk. Utána meg az edzőnk azt az utasítást adta, hogy az első és a második sor támadjon ki jobban és próbálkozzanak, hogy mit tudnak megjátszani a Hevület védői ellen. Na ekkor kezdtek el jönni a gólok. :o)

A második meccs itt Zegen volt, mégpedig a Szigeti Bikákat láttuk vendégül. A csapatunk nagy ütemben fejlődik. Most már mindenki próbálta tartani a pozícióját, és sok, szép támadást sikerült kialakítanunk. Sajnos a helyzetkihasználásban nem voltunk a helyzet magaslatán :o), így 5:3-as vereséget szenvedtünk. De edzünk tovább, és folyik a felkészülés.

A következő meccs a Péti Jégmadarak ellen lesz Pétfürdőn, jővő hét végén.
    Pontos időpontot még nem tudok mondani.

Ja és frissült a mamutok.uw.hu !!!
    Vannak fent képek a találkozókról, illetve fent van a vadi új sötét és világos mezünk, amit (szerényen megemlítve :o) én terveztem, és szerveztem le.
    Ha gondoljátok, nézzetek be hozzánk. A jővő héten még több kép lesz fent. Aztán tervezem, hogy felveszünk egy edzést és meccset kamarával, amiről akarok készíteni egy videós összefoglaltót, amit szintén le lehet majd tölteni.

Veletek mi újság?