• alt3r3g0
    #65
    Kifinomult szakértőhöz méltó hozzászólás, a nintendo target bázisa és az átlag pc-s játékosok között viszonylag, szűk a metszet - igen a Nintendo elsősorban a fiatalabbakra összpontosít - így érthető, ha téged nem vonz a mario, vagy a pokemon, de ettől még NAGYON sokan vannak akiket igen. Persze manapság azért már nem a klasszikus Nintendo arculata, jellemző a konzol játékok nagy többségére, sokkal inkább az EA, TAKE 2 vagy a Sony, Konami, Ubisoft játéka fog beugrani, az átlag konzolosnak (lévén, neki ps2-je van)... Gyanítom elég sok ember várja, hogy kijöjjön a GTA SA PC-re is, nem véletlenül volt ps2 exkluzív fél évig, sokszorosát adják el belőle ps2-re, mint pc-re (hasra úgy 10x annyit).
    A bonyolultabb játékok egyértelműen a pc privilégiuma, aki ezt kedveli az nem fog konzolon játszani, a kidolgozottság az ugye már lényegesen szubjektívebb téma, semmi esetre se állítanám, hogy "a kidolgozás" = "a bonyolultabb játékmenettel", valószínűleg a kidolgozás, mint mutató lényegesen közelebbi kapcsolatban van a rendelkezésre álló büdzsével, és ott az átlagot figyelembe véve (konzol only vs pc only gamek esetén) a konzol only gamek jobban el vannak eresztve...

    Ne értsetek félre, senkit sem akarok megyőzni arról, hogy vegyen bármilyen konzolt is, de a szemellenzőt nem ártana lecsatolni!

    Még annyit, hogy cell procin előrreláthatólag nem lesz Nintendo cím, hisz az a Sony konzoljában lesz!