• Mice
    #13
    Kedves utasaink! Kérjük kapcsolják be biztonsági öveiket és tekintsenek ki az ablakon mégegyszer, hogy megcsodálhassák mily nagyszerűt alkotott a természet Föld néven, mert most cse$$ett nagy tempóval fogják megcsókolni! :)

    viccet félretéve: miért van az, hogy néhányan csak az összegig és egy méterig látnak? oké, hogy ez a kis műtyűr alig nagyobb mint az a két másik ember aki a neilon harisnyát tekeri rá a képen, de azért Snoddy nem azért mondta, hogy "Olyasmivel próbálkoztunk, amivel előttünk még soha senki" mert valami kani nagy dumát akart adni a médiának, hanem azért mert ezt a kis "űszemetet" Pistike a szomszéd kertben hót ziher, hogy nem szereli össze még ha beleőszül is.

    Azt azért nem értem miért nem inkább azt látják néhányan, hogy van egy működőképes catapult, minimanőverezős része a dolognak ami már műxik (ergó no research cost) és a bibi egyedül egy dinka nagytávolsági manőverező résszel van.

    Indián barátunknak meg tudnám ajánlani, hogy nézzen be a dvd kölcsönzőbe ha van havi bérlete mert úgy ingyen és fáradság nélkül tudja kivenni a Határok Nélkül-t és nem kell sem gugliban sem egyéb helyen fárasztó órákat kattingania. Ha másból nem, hát abból meglátná, hogy a 110 milkájával max hány napig tudna segíteni a szegényeknek ("annyit segít mint $$$$nak a pofon...")