• Equ
    "Amikor egy jól menedzselt barkácsoprendszer (Linux), a maga számtalan széthúzó törekvésével tudja a lépést tartani, vagy egyenesen megszorongatja a milliárdokkal gazdálkodó NAGY-ot, az szerintem szégyen."

Nézőpont kérdése. Ha azt vesszük, hogy a 2000-es évet a linux évének nevezték a szakértők (azóta minden évet, hátha egyszer bejön) lévén nem hitték el, hogy egy használható INGYENES rendszer ne söpörjön le egy MÉREGDRÁGA renszert és ehelyett gyakorlatilag sehova nem jutott el 5 (10) év alatt a linux hát az tényleg szégyen. Ha még hozzávesszük, hogy a ms-os csatákba többször belebukó multinacionális vállalatok (ibm, novell, kicsit a sun) is mögé álltak és évek óta pupmálják a linuxba és az open source-ba a milliárokat, hát úgy még nagyobb szégyen. Vagy nem is szégyen, csak elgondolkodtató, hogy valójában mekkora is a különbség a két rendszer között. Akkora, hogy az ingyenesség vs méregdrága szakadékot nem tudta áthidalni. Hát itt tart ma a linux.

Hogy mi mikor került melyik rendszerbe az megint ingovályos talaj, említettem már én is lejjebb 1-2 kellemetlen dolgot a linuxnak, de van még jópár, lehet, hogy a fordítottja fog kijönni, ha nagyon belemegyünk... :))