• h4x0r
    "Miert is fejletlen az Ethereal? Raadasul ingyenes, es egy hozzaerto kezeben valosagos fegyver (a fergek ellen) :-)"

Nem mondok semmit, de ha te ebbol azt szurod le, hogy szerintem az Ethereal a legfejlettebb, akkor olyat tudhatsz rolam, amit meg en sem. Es kulonben is: az, hogy van fejlettebb, az nem azt jelenti, hogy fejletlen, vagy hogy az adott korulmenyek kozott (otthonra), adott celra (spy "kezi" keresesere) nem lenne tokeletes.

Es az URL-t megneztem, tetszett, de nem tudok mit hozzaszolni. Tetszik. Biztos profi es jobb, mint az Ethereal. Valszeg tobbet tud. Boldog vagy?

Eleve nem is akartam vitatkozni, az egesz arrol szolt eredetileg, hogy Pheel megemlitette, hogy a spy a Winben marhasag, en meg mondtam, hogy ez konnyen leellenorizheto pl. Ethereallal. De mondhattam volna tcpdumpot is. Vagy azok kozul az eszkozok kozul egyet, amiknek az URL-jet te is leirtad.

Latszik, hogy hiaba vagy szakember, de kepes vagy nehany nagyon egyszeru, nem is nagyon szakmai dologbol verre meno flamet kovacsolni. De ha ramutatsz, hogy hol irtam, hogy az Ethereal a legjobb, akkor nyertel egy fagyit.